| Hepberaber Kızlar II.Bölüm | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
jelibonkizbusra.00 Admin
Mesaj Sayısı : 701 Kayıt tarihi : 24/05/09 Nerden : Eskişehir İş/Hobiler : Resim yapmak-Müzik dinlemek,Kitap okumak vs=) Lakap : Jelibonkizbusra-Büro
| Konu: Hepberaber Kızlar II.Bölüm Ptsi Haz. 01, 2009 5:41 pm | |
| Herkes çığlıklarını kesti seda koşarak odaya gitti ve oda bir çığlık atmıştı.Aynayı elinde geldi.Ve başında bir fare vardı.Hemen banyoya gitti yıkandı.İlaçlama ekibi geldi.Evi ilaçladılar.3-4 Gün sonra eve geldiler ve birkaç fare ölüsü ile karşıladılar.Evden taşınmayı planladılar.Ev arıyorlardı.1-2 gün içinde güzel 2 katlı bir ev buldular.Evin alt katında spor odasıda vardı.Bahçesinde küçük bir havuz vardı.Diğer evlerinden daha güzeldi biraz pahalıydı ama olsun değdi dediler.
Evlerine 1 günde yerleştiler çok yorulmuşlardı.Dinlendikten sona yemek yediler.Sonra evi temizlediler.Odaları yerleştirdiler.Herkesin odası vardı ne güzel eskiden 1 odada 2 kişi kalırdı.Ve bu evde kilerde vardı.Sonra hasan telefon etti buket telefonu alarak;
—Efendim, canım?
-Yaa evde neden yoksunuz camdan baktım ev bomboş? Allah korusun yangınmı çıktı desem evde hasar yok hayırdır?
-Ya canım Evden taşındık..
—Aaa… Neden? Bize söyleseydin berkle hallederdik..
-Yok ya canım evde fareler varmış.Nasıl yaşadık bilmiyorum.Sedanın kafasında vardı..
-hehe pardon ama canım o kadarda değil..
-Valla canım bak ilaçladılar.Oradan uzak dur aman Allah bişi olur molur..
-Nolacak canım ilaçlamışlar.Neyse dışarı çıkalım mı Berk’de gelir Fulyada..
-Tamam ben bir kızlara sorayım..Jaulada gelirmi ki acaba yoks abeyza üzülür..
Ben jaulaya tel.açayım canım tamam görüşürüz benden haber bekle.
-Tamam canım
Berkin bir işi fulyanında arkadaşıyla ders çalışacaktı.Bu yüzden onlar gelemiyordu.
Jaulada ingiltereye anneannesinin yanına gitmişti.Beyza ise seda ile lunaparka gideceklerdi.Hafta sonu için orada çocuklara oyuncaklar satacaklardı.
Kazandıkları parayı ise lunaparkın ihtiyaçları için kullanacaklardı.Hasan ile buket kalmışlardı.Bir kafeye girdiler.Birbirlerini yakınlıkları dahada arttı bir gün alarak evlenmeye karar verdiler.Cenaze başlayacaklardı.Hasan ağlıyordu.Seda fulya Beyza buket kapanmışlardı.Doğrusu onlara kapanmakta çok güzel yakışmıştı.Dua edildi.Gidilecekti.Toprak hareket edildiği görüldü.Çoğu kişi korkmuştu hasan ise Sinirlendi.Hoca korkulu bir şekilde oraya doğru yöneldi.! | |
|
| |
BoNiBoN_BuSra Admin
Mesaj Sayısı : 806 Doğum tarihi : 02/04/97 Kayıt tarihi : 24/05/09 Yaş : 27 Nerden : UZay'dan İş/Hobiler : ŞabLon Yapmak Lakap : ßoNißoN
| Konu: Geri: Hepberaber Kızlar II.Bölüm Ptsi Haz. 01, 2009 7:06 pm | |
| Süper bide heyecanLı böLümde bittirmsenn X) | |
|
| |
jelibonkizbusra.00 Admin
Mesaj Sayısı : 701 Kayıt tarihi : 24/05/09 Nerden : Eskişehir İş/Hobiler : Resim yapmak-Müzik dinlemek,Kitap okumak vs=) Lakap : Jelibonkizbusra-Büro
| |
| |
BoNiBoN_BuSra Admin
Mesaj Sayısı : 806 Doğum tarihi : 02/04/97 Kayıt tarihi : 24/05/09 Yaş : 27 Nerden : UZay'dan İş/Hobiler : ŞabLon Yapmak Lakap : ßoNißoN
| Konu: Geri: Hepberaber Kızlar II.Bölüm Salı Haz. 02, 2009 3:00 pm | |
| Boş mesaJ atmak yasaK Canım oo yüZden siLmek ZorundaSın.... Uyarim ben kendin siL..=) | |
|
| |
jelibonkizbusra.00 Admin
| Konu: Geri: Hepberaber Kızlar II.Bölüm Salı Haz. 02, 2009 3:44 pm | |
| | |
|
| |
kubragirls Moderatör
| Konu: Geri: Hepberaber Kızlar II.Bölüm Çarş. Haz. 03, 2009 6:08 pm | |
| | |
|
| |
BoNiBoN_BuSra Admin
| Konu: Geri: Hepberaber Kızlar II.Bölüm Çarş. Haz. 03, 2009 6:10 pm | |
| Benimm demem gerek bu söZü xD | |
|
| |
jelibonkizbusra.00 Admin
| Konu: Geri: Hepberaber Kızlar II.Bölüm Perş. Haz. 04, 2009 4:48 pm | |
| | |
|
| |
BoNiBoN_BuSra Admin
| Konu: Geri: Hepberaber Kızlar II.Bölüm Perş. Haz. 04, 2009 8:22 pm | |
| | |
|
| |
| Hepberaber Kızlar II.Bölüm | |
|