jelibonkizbusra.00 Admin
Mesaj Sayısı : 701 Kayıt tarihi : 24/05/09 Nerden : Eskişehir İş/Hobiler : Resim yapmak-Müzik dinlemek,Kitap okumak vs=) Lakap : Jelibonkizbusra-Büro
| Konu: Sagopa kajmer-Baytar şarkı sözleri Ptsi Haz. 01, 2009 6:09 pm | |
| Baytar
Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi Sözler bazen bir hazine bazen dermansız bir dert tipi Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz Aklımın ipinin ucu da kaçmış, timsah katreleri boşalsın Bir iki damla hiç degersiz Hüzün ve kaderin pençesinde bir dev nam-ı değersiz Gece-gündüz ömürden yontar dünya dönmez yarensiz Bugün ömür yarım gün, serbest kalsın fikrim Senin tozlarını silemez tenimden ellerim Varlık ruhu terk eder gözün gözümden ayrilinca Bendeki ask altın misali ağırlığınca Sensiz benlik yokluk demek kalbim sana emekçi Aşk denen illet çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi Başım sarkık bir mahalsiz cümle yolumun önüne taş Dudaklarınla kaderi nikah eden çakır keyif dertdaş Gören der ki sel ağzına bina yapmak aptal işi Yel eserse kırmaz dişimi, kalp bir körse görmez bir şeyi Saniyeler dakikalarla yapar alişverişi Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi Hasret gözümün ışıklarını söndüren alçak misafir Afitap sönük bir mum ayrılık hain bir zehir Melek yanımda yüzünü saklar felek yüzüme kaş çatar Bir tek bu hüznü sen boğarsın ipek tenin derime batsın Rüzgar saçını süpürse mest olur bakışlarım Adınla uyanır kulaklarım, yüzünle açar göz kapaklarım En güzel şiirlerimde kaleme adını sayıklatırım Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım
Derdime çare baytarım yok Dengeme destek tut ki durayım Safak güneşin fermanı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı Ama melek bir yandan, şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem
Kafamı duvara yasladım omuzların yanimda yok Ahbaplar maymun istah sahibi benim içim senle tok Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm Sessizliginle gelir hüznüm yoklugunda gömülü ölüyüm Bu devranin binlerce sevgi müsterisinden biriyim Yalnizligima küfrederim sensiz halden müstekilim Ilelebette dönmez olsam bil ki yalniz nöbetteyim Hatalarima savas açtim her gün farkli kefendeyim Hayat günlük defter yapragi hazan gelir dökülür Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür Dertle anlas deva bul üzüntü kalbi sömürürür Yüzüne baktigim her an cennetten bahçe görülür Gülüşle şen degil gönül bucaklarinda harabeler Bu hilekar tavirla geçer fena saatler Seni içeren masallarim anlatılacak kadar kısa değiller Aşk ilinde bir tarafta cüceler diğer yanda devler
Derdime çare baytarım yok Dengeme destek tut ki durayım Safak güneşin fermanı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı Ama melek bir yandan, şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem
yeaaa Melankolia 2006 kuzen sago kaf kef
Geerçkente çok süper:) Melankolia Sagopa Kajmer mahlası kaf kef | |
|
BoNiBoN_BuSra Admin
Mesaj Sayısı : 806 Doğum tarihi : 02/04/97 Kayıt tarihi : 24/05/09 Yaş : 27 Nerden : UZay'dan İş/Hobiler : ŞabLon Yapmak Lakap : ßoNißoN
| Konu: Geri: Sagopa kajmer-Baytar şarkı sözleri Ptsi Haz. 01, 2009 7:33 pm | |
| Bencede her şarkısı süper.. Cezaya biiin baSar=) | |
|
jelibonkizbusra.00 Admin
Mesaj Sayısı : 701 Kayıt tarihi : 24/05/09 Nerden : Eskişehir İş/Hobiler : Resim yapmak-Müzik dinlemek,Kitap okumak vs=) Lakap : Jelibonkizbusra-Büro
| Konu: Geri: Sagopa kajmer-Baytar şarkı sözleri Ptsi Haz. 01, 2009 7:43 pm | |
| | |
|
BoNiBoN_BuSra Admin
Mesaj Sayısı : 806 Doğum tarihi : 02/04/97 Kayıt tarihi : 24/05/09 Yaş : 27 Nerden : UZay'dan İş/Hobiler : ŞabLon Yapmak Lakap : ßoNißoN
| Konu: Geri: Sagopa kajmer-Baytar şarkı sözleri Salı Haz. 02, 2009 3:20 pm | |
| Ben sago'muu çooook seviyorumm=) | |
|
jelibonkizbusra.00 Admin
| Konu: Geri: Sagopa kajmer-Baytar şarkı sözleri Salı Haz. 02, 2009 4:07 pm | |
| | |
|
BoNiBoN_BuSra Admin
| Konu: Geri: Sagopa kajmer-Baytar şarkı sözleri Çarş. Haz. 03, 2009 6:47 pm | |
| | |
|