BoNiBoN_BuSra Admin
Mesaj Sayısı : 806 Doğum tarihi : 02/04/97 Kayıt tarihi : 24/05/09 Yaş : 27 Nerden : UZay'dan İş/Hobiler : ŞabLon Yapmak Lakap : ßoNißoN
| Konu: Süper FıkraLar.. Cuma Haz. 05, 2009 2:46 pm | |
| birgün nasrettin hoca bir yere gidiyormuş.Karısı nasrettin hocaya sormuş hoca hoca madem sen gidiyosun ben kime gözüküyüm kime görünmüyüm nasrettin hoca döner ve derki benim gözüme gözükmede kime gözükürsen gözük
Öğretmen öğrencilere soru soruyor: - \"Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı?\" Biri cevap veriyor: - \"4 kuş kalır.\" Başka bir çocuk da hemen atılır: - \"Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz...\" Öğretmen bunun üzerine: - \"Cevap yanlış ama stilini sevdim\", der. Çocuk buna karşılık verir: - - \"Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum... Karşıdan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de ısırarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir?\" Öğretmen düşünüyor, düşünüyor... - \"Emerek yiyen evlidir\", diyor... Çocuk cevap veriyor: - \"Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim..\"
sıcak bir yaz günü 3 çocuk kantine gitmişler.satıcı birinci çocuğa ne istediğini sormuş.çocuk bir lokum istemiş.dolayısıyla hava çok sıcak olduğu için satıcı lokumları kaldırmış.çok sinirlenip lokumları indirmiş. çocuğa lokumunu verdikten sonra lokumları yukarı kaldırmış.ikinci çocuğa ne istediğini sormuş.bu çocukta bir lokum isteyince adam çılgına dönmüş.tekrar aynı şeyleri yaptıktan sonra lokumları kaldırmadan önce üçüncü çocuğa sormuş.çocuğum sende mi bir lokum istiyorsun diye.çocuk hayır demiş.admdada rahatlıkla lokumları kaldırmış.sonra çocuğa sormuş oğlum peki sen ne istiyorsun.çocuk:ben iki lokum istiyorum ..
Bir gün deliler hastanesinde bir deli aşğıya bir bardak su koyar ve arkadaşlarına ben bu bardağa atlayıp yüzerim der ve tam atlamaya çalışırken alttan bardak çekilir ve yere düşer hastane bunu kimin yaptığını sorar bir deli ben der ve ona bunu neden yaptığını sorar o delide eğer suyun içine düşerde çıkamazsa boğulur ölürsün diye yaptım der.. | |
|