| Hepberaber kızlar 4.Bölüm | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
jelibonkizbusra.00 Admin
Mesaj Sayısı : 701 Kayıt tarihi : 24/05/09 Nerden : Eskişehir İş/Hobiler : Resim yapmak-Müzik dinlemek,Kitap okumak vs=) Lakap : Jelibonkizbusra-Büro
| Konu: Hepberaber kızlar 4.Bölüm Salı Haz. 09, 2009 11:12 am | |
| Seda hemen kızları uyandırdı.Mutfağa yöneldiler.Ve bir sopa ile hırsız sandıkları beyzanın kafaya lapp..Beyza yyere bayıldı.Oda su içmeye gitmişti.Işığı yakınca kızlar donuk kaldılar.Seda ağlıyordu.Fulya ve buket kendini topalrlayıp sedayıda alıp hastaneye gittiler.Sedaya sakinleştirici iğne vurdular.Beyza ise durumu ağırdı.Çok darbe almıştı.Uyandığında arkadaşlarını hatırlayamadı.Sonra kendine geldi.Eve gittiler beyza 1 hafta boyunca yataktan kalkmadı.Sedanın ise staj yapması geekiyordu.Mesleğini eline almak için.Öğretmen olacaktı.:Seda düzenli olarak staj alıyordu.Buket ile beyza isede polis olacaklardı..Ama beyzanın stajına 1 ay vardı.Buketinde...Beyzaya başsağlığına jaula hasan geldiler.Sohbet ettiiler.Gittiler.
Beyza haplarını düzenli olarak içti.İyileşti.Seda artık daha titizdi.Anlamadan müdahale etmeyecekti.Bu ders olmuştu ona.
Seda beyzanın sevinmesi için yunuslarla yüzme salonu buldu ve gün aldı.Beyza çok sevindi.Hepberaber bütün kızlar gittiler çok güzeldi.Fulya yunusuyla sarılırken fotoğraf çekindi.
Sonra eve geldiler.Banyo yaptılar ve yemek yediler. | |
|
| |
jelibonkizbusra.00 Admin
Mesaj Sayısı : 701 Kayıt tarihi : 24/05/09 Nerden : Eskişehir İş/Hobiler : Resim yapmak-Müzik dinlemek,Kitap okumak vs=) Lakap : Jelibonkizbusra-Büro
| Konu: Geri: Hepberaber kızlar 4.Bölüm Salı Haz. 09, 2009 11:14 am | |
| Size dizimle ilgili birşey açılayacağım.Fulya,buket beyza,ve seda benim okuldaki şarkı grubumdur onları çok seviyorum birsürüçalışmalarımız oldu.okul okul gezip gösteri sunduk.Onları çok seviyorum.Onlar benim hayat kaynağım sayılır..Kankam fatma..Kıskanmasın onudaa çok seviyorum İlerideki dizim onla ilghili olacak..2 arkadaşın önemli maceraları..Canım arkadaşlarım szileri çok seviyorum.Bunların hepsini yazarken hep onları hatırladım ve onları n kulaklarını çınlattım Anlattığım gibi değiller hepsi kibar kızlar..:)Evet sizi çok seviyorum canlarım.. | |
|
| |
BoNiBoN_BuSra Admin
Mesaj Sayısı : 806 Doğum tarihi : 02/04/97 Kayıt tarihi : 24/05/09 Yaş : 27 Nerden : UZay'dan İş/Hobiler : ŞabLon Yapmak Lakap : ßoNißoN
| Konu: Geri: Hepberaber kızlar 4.Bölüm Çarş. Haz. 10, 2009 11:12 am | |
| | |
|
| |
jelibonkizbusra.00 Admin
| Konu: Geri: Hepberaber kızlar 4.Bölüm C.tesi Haz. 13, 2009 6:41 pm | |
| evet.Ama artık onlardan ayrıldım.:(Ama msn duruyor.:)Buket ise çok zor durumda ona kolaylıklar diliyorum:( | |
|
| |
kubragirls Moderatör
| Konu: Geri: Hepberaber kızlar 4.Bölüm Cuma Haz. 19, 2009 2:08 pm | |
| neden ayrıldın çok merak ediom | |
|
| |
jelibonkizbusra.00 Admin
| Konu: Geri: Hepberaber kızlar 4.Bölüm Ptsi Haz. 22, 2009 12:35 pm | |
| cnm gsL soruu Okullar kapandı.. Yeni gideceğim okulda ise Tiyatro ile ilgilenip okul okul gezip gösteri sunmayı planlıyorumm:) | |
|
| |
kubragirls Moderatör
| Konu: Geri: Hepberaber kızlar 4.Bölüm Çarş. Haz. 24, 2009 12:38 pm | |
| bence doğru kararı vermişin | |
|
| |
BoNiBoN_BuSra Admin
Mesaj Sayısı : 806 Doğum tarihi : 02/04/97 Kayıt tarihi : 24/05/09 Yaş : 27 Nerden : UZay'dan İş/Hobiler : ŞabLon Yapmak Lakap : ßoNißoN
| Konu: Geri: Hepberaber kızlar 4.Bölüm Perş. Tem. 02, 2009 1:35 pm | |
| | |
|
| |
jelibonkizbusra.00 Admin
| Konu: Geri: Hepberaber kızlar 4.Bölüm Perş. Tem. 02, 2009 2:30 pm | |
| Neden oLmasın?
Bilge.. Eski bir arkadaşım..Eskiden bizim okuldaydı.3.sınıfta ayrıldı.Başka okulda okuyor ing. öğretmenlerimiz bir. Emel Hocam sizi çok seviyorum Siz Bize ing sevdirdiniz.Çok iyi bir öğretmen..Bilgelerin okuldada bizim okuldada öğretmenlik yapıyor..Onun sayesinde bilgeler bizim okulada geldi ve gösteri sundular."Ah şu gençlik" çok güzeldi .Çoçuk oyunu değildi.Gençlere göre sanki bir film sanki bir sinemaydı.İzlerken kendimi kaybetmişim.
Ogünden sonra benimde tiyatroya ilgim arttı.=)=) | |
|
| |
BoNiBoN_BuSra Admin
| |
| |
| Hepberaber kızlar 4.Bölüm | |
|