Mesaj Sayısı : 701 Kayıt tarihi : 24/05/09 Nerden : Eskişehir İş/Hobiler : Resim yapmak-Müzik dinlemek,Kitap okumak vs=) Lakap : Jelibonkizbusra-Büro
Konu: SizDen nasıl ayrılacağımm..? C.tesi Haz. 13, 2009 6:34 pm
Merhaba arkadaşlar..! Herkes soruyordur ne oldu?..Sizden ayrılıyorum..Daha kötüsü olabilirmii?Sinirlenmeiinn.İsteyerek ayrılmıyorum zorunlu..Sadece ama sadece 1 gün girerim belkii..Oda haftasonu kesinn çünkü..!YYatılı kuran kursları varya yurt işte..Oraya yazılacağımm Kendimd eistiyorum istemesem bile yazılacağım.Namazada başladım.Kuranımda iyi annemler karar verdiler oraya gideceğim..Haftasonları ziyarete geleceğim evime..Belki pc e gireceğim işte.
Nasıl ayrılırım?Bilgisayarımdan..??Forumumdan??Blogumdan??MSN'mdenn...??Bahçemden??Arkadaşlarımdann..??Siz söyleyin ?Napacağım..!Bazen ççok seviniyorum yeni yeni arkadaşlar.Ortam yatağım odam..Ama Sizden ayrılacağım aklıma gelince bazen de olsa ağlıyorum.Hep Allah'a dua ediyorum..En hayırlısını..
Sizden ayrılacağım ama asla unutmayacağım..!Sizleri.Evimi,arkadaşlarımıı,,Haftasonları girebilirsem inşallah girerim..!Beni asla ama asla unutmayın.Forumu kapatmayın..!Birde geliyorum forum dlmuş ne dkr çok sevinirim??
Kendinize iyi bakın Kendinizi üzmeyin.. Forumu burakmayın.. Yerimi aratmayın..?? Olurmu sizleri çok ama çok seviyorum.Beni asla unutmayın..
Ama sen bizden ayrılıyorsun geçiçi bir süre o geçiçi süre içinde napacağım bilmiyorum..Kübrada yok.. Forumu siz gelesiye kadar kapatsakmı?Evet bunu düşünmeni istiyorummm ..
BoNiBoN_BuSra Admin
Mesaj Sayısı : 806 Doğum tarihi : 02/04/97 Kayıt tarihi : 24/05/09 Yaş : 27 Nerden : UZay'dan İş/Hobiler : ŞabLon Yapmak Lakap : ßoNißoN
BiLmiorummm ama kaLsın böLe iSterSen iLgiLenmeZSin ben Sana ay demiŞtim dimi? Ama annem dediki EyLüL'de geLiriZ.. Süper oLdu bu... NeSe yarın biS deniZe gidCeZ... GörüŞürüS